top of page
Roots.jpg

Upptäck din Gudomliga Dualitet

Color Logga Oakroot Spiritual Academy.jpg
2.png

Spiritual Academy

Det är tid att upptäcka

Dualitetens Medicin

Du härbärgerar ett universum inom dig som det är dags att upptäcka.

Dualitetens Medicin; ”Divine Duality” är en naturlig och kraftfull frigörelse från det vi har programmerats att leva efter i våra samhällen.

En resa att använda din enorma potential.

Din väg att manifestera det liv du är ämnad att leva, från din inre vetskap.

Att den är helt möjlig.

Inayas unika kombination av shamansk energimedicin kombinerat med vetenskap, läkning i Akashakrönikan, ljudhealing… och ett liv där motsatser har kombinerats till välgång står bakom konceptet.

 

Ett kostnadsfritt första möte är alltid där för dig, att undersöka din väg, och om den relaterar till det Inaya kan erbjuda. En fri ”Discovery session”.

 

Då Inaya finns i Sverige har hon översättning av sina erbjudanden här nedan, och möjlighet att betala genom Swish.
Retreats hittar du överst i tablån.

Varmt välkommen!

Kostnadsfri Session

mock-00001 (1).png
Amazon Number 1 bestseller.png

Number 1 Best Selling Book
NOW AVAILABLE

I feel balanced, in harmony with my relations and a lot of energy. I have an eagerness to start my new life and immediately when I came home I started to make changes in my life to the path I want to live. I can now see what I need to do more clearly and I also feel that I can put words to my needs more clearly than before. I have the feeling that nothing can stop me!
After this retreat, I feel I´ve got the tool of Divine Duality integrated into my body and I now am ready to use it in my everyday life. 

Kram!!

Klara Ingvarsdotter

Boka ditt privata möte med Inaya här

download (2) copy.png

Ljudhealing

download (5).png

Vokal ljudhealing

download (2).png

Soul Realignment rening

download (3).png

Energimedicin

download (6).png

Fastighetsrening

Coaching

Inayas (tidigare Cesilias) liv som coach började som tenniscoach under 30 år och följdes upp med "Idottscoaching" och "Coaching across cultures" på Linnéuniversitetet, ICF utbildning till coachande handledare (Ledarcoach), Heart Math coach, Transformational Presence coach, och mBIT coach. Hennes praktik är lång inom företagande och coaching av ledare och deras organisationer, och hennes specialitet har varit strategi, innovation, kreativitet och att leda den coachade att se med nya ögon. Under 15 års tid var hon aktiv i styrelsearbete och organisationsutveckling och skapade utbildningskoncept.

Kunderna var universitet, organisationer och små och medelstora företag.

Numera är uppdragen mer eller mindre helt riktade till att leda klienter in till en större världsbild än den som har begränsat dens livs val, till en  världsbild som utvecklas under coachingen, av den egna upplevelsen, bortom gamla tankemönster. Coachingen väver samman hjärnans, hjärtats och kroppens intelligenser och vissa delar görs genom meditation. Coachingen gör den föränderliga omvärlden mer hanterlig och uppgraderar idén om sig själv och sin förmåga.

 

Kostnad: 1 500:-/h

Soluppgång.jpg
Inaya Oakroot Spiritual Academy

About the Author | Speaker | Teacher

Inaya Oakroot

Inaya är född i Sverige som Cesilia Ekroth 1962 och har ägnat sig åt den konstnärliga vägen sedan hon var 5 år.

Hon vägleddes alltid till andra verkligheter än de vanliga slitna vägarna i livet.

Hennes konst var hennes redskap i hennes livslånga undersökning av ett autentiskt liv bortom den slöja som samhället lärt ut.

Hon började sitt yrkesliv som tennistränare vid 14 års ålder och under sin 30-åriga karriär som tennistränare tränade hon 5 till 60-åringar, män och kvinnor, nybörjare och juniorer på hög tävlingsnivå. Detta skapade en otrolig förståelse för människor och vad som får dem att blockeras, deras motivation och deras beteenden.

Hela tiden kombinerade hon sin kärlek och talang för konst med olika konstutställningar i Skandinavien och utomlands, och blev framgångsrik över hennes vildaste förväntningar.

En väns övergång till Schizofreni och självmord ledde Inaya in i ett djupt mörker, ett äktenskap av våld och fyra år senare när hon lyckades rymma; hemlig adress i tio år med sin vid den tiden 2-åriga dotter.

Ett nytt liv, med två tomma händer, och hennes dotter att skydda. Ett taget namn, på en plats långt ifrån hennes tidigare arena, utan pengar eller arbete, utan möjlighet att ta kontakt med någon vän, då det kunde sätta dem i fara. Hon fann vägen att komma ifrån sin förföljare genom att neutralisera sin energifrekvens gentemot honom och inte gå in i någon dualitet.

Intresset för healing hade vaknat där kreativitet tidigare var hela hennes intresse, och hon läkte sig själv med ljud och kristaller/mineraler. Och med konsten som redskap.

På ny ort och med ny identitet fann hon vägar att reparera sig, bland annat genom att renovera ett gammalt torp, som var i samma skick som hon själv.

Vid 40 års ålder, mötte konsten på hinder i arbetet som konstnär i en stadsutveckling. Viktiga idéer togs inte om hand på grund av maktintressen, brist på kommunikation och låsta positioner.

Här började Inaya sitt nästa kapitel som konsult, styrelseledamot och skapare av utbildningsprogram för företag och offentlig sektor.

Hennes specialitet var att implementera kreativitet och entreprenörskap med avsikten att eliminera separationen mellan de olika spetsområdena. Hennes drivkraft var att bryta ner dessa silos mellan avdelningar och mellan olika myndighetsnivåer och hjälpa team att verka på högsta prestandanivå och förbli konkurrenskraftiga i en föränderlig värld.

Hon var också ägare och operatör av ett flyktingläger i fyra år.

Det ställde henne ansikte mot ansikte med trauma, krig, separation, död och förlust och dess liknelse med hennes egen resa.

Anlitad att vara del i ett litet team för att bygga upp Linnéuniversitetet till profilen ”Det Entreprenöriella Universitetet” drev henne vidare till att söka efter vad som verkligen skapade utveckling, innovation och entreprenörskap.

Hennes arbete ledde henne till att skriva boken ”LIV – Allting avgörs innan det börjar”. Kanaliserad med medvetande bortom hennes eget ledde den henne djupare in till att se människans unika potential och det som stått i vägen för den.  Bokens visdom hjälpte henne att hjälpa människor att navigera i det nya paradigmet.

De senaste 8 åren har ägnats åt de helande konstarterna, som ljudhealer och energihealer, läsande Akashakrönikan, plus schamanistiska studier och praktiker genom Energy Medicine Institute (EMI. au). Konstnären i henne är alltid den som lyssnar in och skapar ur varje nu, och hon arbetar fortfarande i företagsvärlden som ledarskapscoach och med deras team.

Hon är nu grundaren av Oakroot Spiritual Academy, som samlar sitt livsverk under ett tak för att koppla sökare till deras gudomliga dualitet.

Mission

Missionen som Inaya har är att överbrygga det gamla paradigmet på jorden med gudomlig dualitet på ett mjukt, enkelt och kraftfullt sätt. Att förändra förståelsen och användningen av dualitet, som det mest kraftfulla transformationsverktyget för att rensa bort allt vad inverterad dualitet har skapat. När vi bara letar efter enhet och frid, missar vi att vi lever i en evolutionär verklighet, och att nästa steg aldrig kan vara ett steg bakåt. Gudomlig dualitet är enhet + kreativitet och helande.

En expansion av enhet.

Mitt sätt att manifestera det nya är att kombinera att skriva böcker som ger djupare förståelse, och att leverera teorierna i det praktiska livet med retreater, workshops och en-en transformativa healingsessioner.

Rensa det som står i vägen för att vi människor ska integreras med vår inre kraft och psykiska förmågor, och att ladda ner mer av det vi verkligen är.

Med vår levnad i vårt gamla paradigm har vi så mycket kunskap som inte finns förkroppsligad, och här fokuserar vi på att matcha upp till den frekvens som vi bär djupt inom oss. Verktyg för att stabilisera och integrera oss själva.

Verktygen som jag använder och lär ut är högfrekventa ljud, gudomliga dualitetstekniker och kreativa verktyg för vårt sinne, hjärta, kropp och röst för att lyfta vårt system för att kunna leva i närvaro och integrera det nya. Och i slutet manifestera vår sanna potential och inre avsikter. Att få oss att kunna läsa subtil energi och förvandla dem till att vara fysiska.

Jag integrerar kunskap om världen bortom, och inom Gaia, för att integrera allt vi är. De 12 frekvenserna/dimensionerna och våra 5 element, och deras portar av anslutning, visdom och transformation är våra naturliga verktyg för att bemästra oss själv. Vattnets förmåga att förändras av vibrationer/frekvenser är en viktig vetskap att ta in i vår förståelse av healing och kreativitet…

 

Vad vill du uppleva?

Välkommen till en värld av gudomlig dualitet.

Upcoming Events

 • Embody Divine Duality Online Retreat
  Embody Divine Duality Online Retreat
  Sat, 10 Aug
  Virtual LIVE Meetings on ZOOM
  10 Aug 2024, 09:00 CEST – 12 Oct 2024, 19:00 CEST
  Virtual LIVE Meetings on ZOOM
  10 Aug 2024, 09:00 CEST – 12 Oct 2024, 19:00 CEST
  Virtual LIVE Meetings on ZOOM
  The program embodying Divine Duality takes the path of unlearning, and relearning from everyone’s unique inner Divine nature. The treasure that we are heading is a creative field that simultaneously will heal.
 • Six Day Retreat in Sweden
  Six Day Retreat in Sweden
  Sun, 18 Aug
  Karlevi Sweden
  18 Aug 2024, 17:00 CEST – 23 Aug 2024, 17:00 CEST
  Karlevi Sweden, Karlevi, Sweden
  18 Aug 2024, 17:00 CEST – 23 Aug 2024, 17:00 CEST
  Karlevi Sweden, Karlevi, Sweden
  Six Day Retreat 2024 Live In-Person at Karlevi in Sweden

Events i Idelagret i Karlevi/Öland

Halvdag med höga frekvenser och skapande

Söndag. 10.00 – 13.00

 

En halvdag där du, hjälpt av guidad vägledning och högfrekventa ljud, får tillgång till din kreativa förmåga och lust till livet. Ditt autentiska jag får fritt spelrum att utvecklas genom din röst, rörelse och skapande. Att dela detta utrymme tillsammans är en sådan stor gåva!

Kostnad 300:- Max 10  deltagare

 

Att vara människa är större än vi trott

 

Lördag,  9.30 - 17.00

 

En heldag där du, hjälpt av guidad vägledning och högfrekventa ljud, får tillgång till en djup kreativ förmåga att skapa ditt liv.

Ditt autentiska jag får fritt spelrum att utvecklas genom din röst, rörelse och skapande.

 

Som naturen utvecklas i spiralrörelse kommer varje aktivering leda till nästa, där dina chakran öppnas upp, hand i hand med Kosmos skapelseprocess. Den ursprungliga expansionen av Onenesss till Gudomlig Dualitet.

Flower of life är den gudomliga geometrin för skapelseprocessen och vi kommer att få en djupare förståelse för dess extas, ihop med våran. Målningen med sin helande energi, och dina verktyg som ges under dagen kommer att finnas med dig hem och allt material i högsta akvarell kvalitet ingår.

Sallad, frukt, te, kaffe och vegetariskt tilltugg finns fritt på plats.

Max 10  deltagare

Kostnad: 1200:-

Free Resources

Website Inaya Oakroot Elements (8).png
410156956_10232872730502547_2218445022009740742_n.jpeg
bottom of page